Je droomwoning gevonden

Er zijn nog enkele eengezinswoningen, appartementen en beneden-en bovenwoningen beschikbaar!

De inschrijvingen worden in deze fase bijna dagelijks bekeken. Iedereen die is ingeschreven én die voldoet aan de inkomenseis wordt meegenomen in de matchrondes van de nog beschikbare woningen. De dossiers van de kandidaten worden ook doorlopend beoordeeld. Het kan voorkomen dat een woning weer beschikbaar komt. De inschrijvingen blijven dus gewoon open!

Wat kun je verwachten tijdens het inschrijfproces? Hieronder lees je de stappen die nodig zijn van inschrijving tot sleuteloverdracht.

Online inschrijven
Persoonlijk dossier
Matchen & toewijzen

Voordat je begint

Voordat je aan je inschrijving start is het goed om eerst te controleren of je aan de inkomensrichtlijnen en andere huurvoorwaarden kunt voldoen. Vervolgens bekijk je het aanbod op deze website en noteer je de adressen van de woningen van jouw voorkeur. Daarna ben je klaar om met de inschrijving te starten.

1. Start inschrijving

De inschrijvingen zijn gestart! Middels de knop “inschrijven” kom je op de pagina waar je een keuze kunt maken voor welk objecttype je in wilt schrijven. Indien je interesse hebt in meerdere objecttypes, vul je het inschrijfformulier in voor de verschillende objecttypes. Zodra de inschrijving is opgeslagen, ontvang je van ons een mail met daarin de vervolgstappen + een mail om een wachtwoord aan te maken voor je digitale klantdossier.

2. Documenten uploaden in je dossier

tijdens je inschrijving, wordt er gevraagd om persoonlijke documenten te uploaden in de veilige omgeving van je klantdossier. Welke documenten we van je vragen, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De regels & tips voor het uploaden van de documenten vind je op deze pagina.

  • 3. Doorlopend matchen

Iedereen die is ingeschreven, voldoet aan de inkomenseis en alle gevraagde documenten heeft geüpload, wordt meegenomen in de matchrondes. De datum of tijd van inschrijving, is hierbij niet van belang. Ook wordt er rekening gehouden met de door jou ingevulde voorkeurswoningen.
Indien je gematcht bent met een beschikbare woning, ontvang je daarover bericht met verdere instructies.

  • 4. Documenten akkoord

De documenten worden inhoudelijk beoordeeld door de vastgoedmanager. Indien alle documenten akkoord zijn, wordt de woning definitief aan je toegewezen en ontvang je de huurovereenkomst. Nadat jij de huurovereenkomst digital hebt ondertekend, kan de vastgoedmanager deze ook digitaal ondertekenen. Dan is het officieel: jij bent de huurder van je droomwoning! Gefeliciteerd!